Трите момчета бяха изнесени днес на носилки от пещерата в

...
Трите момчета бяха изнесени днес на носилки от пещерата в
Коментари Харесай

Чудото Се Случва! Извадиха Още 4 Деца От Пещерата В Тайланд!

Трите момчета бяха изнесени през днешния ден на носилки от пещерата в период от 10 минути и бяха откарани с хеликоптер до болничното заведение в прилежащия град Чианг Рай. Засега детайлности за положението им не се оповестяват.

Четирите деца, които бяха избавени през вчерашния ден, са добре. Тази заран споделиха, че са гладни и желаеха ориз. За да бъдат избегнати инфекции, те нямат физически контакт с родителите си.

Роднините на децата могат да ги следят през стъклена бариера.

Близките на останалите в пещерата момчета пък наблюдават обезпокоително акцията по извеждането им. Вътре остават блокирани още четири деца и техният треньор по футбол.

Илън Мъск ще подкрепи интервенцията с миниподводница, която американският бизнесмен създаде особено за случая в Тайланд. Тя беше тествана в Лос Анджелис. За неповторимия уред към момента не е доказано дали ще бъде употребен в интервенцията.

Петимата души, които остават в наводнената пещера в Тайланд, към този момент са добре, сподели ръководителят на избавителната интервенция - Наронгсак Осотанакорн.

Той изясни, че във втория ден от рисковата интервенция напъните са лишили по-малко време поради набрания опит и по-големия брой участващи.

Осотанакорн сподели, че в границите на 20 часа спасителите ще възобновят дейностите за изваждане на останалите петима души и че не знае дали те ще бъдат извадени едновременно или на стадии.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР