Триото Flo оглави класацията Звукът на 2023 г. на BBC,

...
Триото Flo оглави класацията Звукът на 2023 г. на BBC,
Коментари Харесай

Виж и чуй звука на 2023 г.: Това ще са новите музикални звезди според BBC

Триото Flo оглави класацията " Звукът на 2023 година " на BBC, която дефинира най-обещаващите нови звезди в известната музика.

Предишни водачи в нея са Адел, Сам Смит, Пинк Пантърес.

Стормзи, който заяви на девойките за триумфа им, ги назова " глътка пресен въздух " и сподели, че те са " победили във всички вероятни сфери ".

Виж още: Кендрик Ламар, Бед Бъни, Бионсе, Хари Стайлс и още: това са най-хубавите албуми на 2022

Участничките в триото са Рене Даунър, Стела Каресма и Джорджа Дъглас, които са на възраст от 19 до 21 години. Те образуваха триото през 2019 година, а през 2020 година сключиха  контракт с Island Records. Дебютния си сингъл " Cardboard Box " издадоха през март предходната година. Аренби стилът им донесе съпоставения с Destiny's Child и TLC. През юли издадоха  дебютния си миниалбум " The Lead ", който е стриймван повече от 70 милиона пъти.

Също като предшественичките си от Little Mix, девойките от Flo споделят, че посланието им е " да бъдат мощни, да бъдат уверени ".

Класацията се изготвя от повече от 130 специалисти в музикалната промишленост,  диджеи, публицисти, критици, фестивални уредници, блогъри. Сред тях бяха и предходни номинирани като Дуа Липа, Стормзи, Сам Смит. Кандидати могат да бъдат нови реализатори, които още не са попадали в челната петица на английската ранглиста на албуми и нямат повече от два сингъла в топ 10. Изпълнители от телевизионни състезания за гении от предходните години нямат право на присъединяване.

Фред Агейн, който продуцира Ед Шийран и Стормзи, само че стартира да прави записи и като самостоятелен реализатор, е на второ място. Трета е певицата Ниа Аркайвс.

Изображение: Getty Images; Инфо: Българска телеграфна агенция

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР