Тринайсет чужди туристи, екскурзовод и шофьор на туристически бус, в

...
Тринайсет чужди туристи, екскурзовод и шофьор на туристически бус, в
Коментари Харесай

14 души са откарани в болница след катастрофата на пътя за Рилския манастир

Тринайсет непознати туристи, екскурзовод и водач на туристически бус, в който са пътували чужденците, са превозени в болничното заведение в Благоевград след злополука, станала на пътя край с. Пастра, община Рила, оповестиха от полицията.
Прочетете още
Пътният случай е станал към 12:00 часа през днешния ден, когато на замръзнал сенчест сектор са се сблъскали туристическият бус и джип. Инцидентът е станал при десен завой, при който джипът е навлязъл в лентата на буса, споделиха още от полицията. Участниците в произшествието са били превозени с коли за спешна помощ на Центъра за незабавна помощ в Благоевград. На място е било оказана помощ на една от пътничките. Произшествието се обслужва от РУ-Рила, съобщи Българска телеграфна агенция.

Пътят беше затворен за два часа за придвижване на моторно-превозни средства, само че преди минути е бил отворен, прецизираха от ОДМВР-Кюстендил.

По първични данни превозените до Благоевград участници в произшествието са с леки повърхностни пострадвания. Шофьорът на джипа, който е пътувал самичък, се е оплакал от болки в гърдите.

Според данни на полицията при тестването на водачите за приложимост на алкохол пробите са се оказали негативни.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР