Тринадесет месеца след като стартира кампанията си за президент на

...
Тринадесет месеца след като стартира кампанията си за президент на
Коментари Харесай

Ники Хейли ще отпадне от надпреварата за 2024 г., слагайки край на предизвикателството срещу Тръмп за номинация за президент на Републиканската партия: източници

Тринадесет месеца откакто започва акцията си за президент на Републиканската партия през 2024 година в родния си град Чарлстън, Южна Каролина, Ники Хейли приключва кандидатурата си за Белия дом, потвърдиха два източника пред Fox News Digital.

Очаква се някогашният губернатор на Южна Каролина с два мандата, който по-късно беше дипломат на Организация на обединените нации в администрацията на някогашния президент Доналд Тръмп да каже в сряда сутринта, че прекратява акцията си за номинацията на Републиканската партия, само че не се чака незабавно да поддържа Тръмп.

В републиканското президентско поле, което надмина дузина претенденти предишното лято, Хейли беше последният останал противник на Тръмп, който от месеци е основният любимец в конкуренцията за Републиканската партия, до момента в който прави третата си поредна кандидатура за Белия дом.

Хейли – която през 2021 година и 2022 година направи многочислени пътувания до Айова и Ню Хемпшир, двата водещи щата в календара за кандидатстване з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР