Триметровата стена между стопанствата на сиромаси и чорбаджии във „Фермата“

...
Триметровата стена между стопанствата на сиромаси и чорбаджии във „Фермата“
Коментари Харесай

Нещо невероятно се случи във "Фермата"

Триметровата стена сред стопанствата на бедняци и чорбаджии във „ Фермата “ бе разрушена с яростни удари на чукове и с осъществяването на емблематичното парче на Пинк Флойд Another Brick in the Wall, оповестява "Монитор ".

Символът на разединението сред небогати и богати рухна на петата седмица от старта на шоуто и героите от двете страни на барикадата се прегърнаха сърцато.

Водещите Иван Христов и Андрей Арнаудов събраха дегизираните с каски и строителни гащеризони претенденти за популярност в лятната кухня.

Драма! Жулиета от "Фермата " желае секс, Ромео се дърпа, тъй като... СНИМКА

От самото начало сиромасите са доста по-обединени и задружни, до момента в който чорбаджиите затвърдиха първичните ни усещания за сполучливите хора у нас – като надделели на масрафа си и битовзимите, те живеят като единаци и конфликтите им са на база его “, показа Иван.

„ Учителката измежду вас Маргарита съобщи, че продукцията надали не толерира чорбаджиите и грешките им – оставихме беглеца Краси Джунов при Паулина, само че забравяте, че пощадихме вашия Тихомир, който отпадна на първия ден от влизането си в шоуто.

Върнахме на чорбаджиите Митко Калайджиев, само че дисквалифицирахме Милин поради шамара. На сиромасите също по този начин им бе дадена седмица, в която да живеят в изискванията на чорбаджиите, с цел да се възстановят.

Мариана Маринова развя силикон над мивката във "Фермата " СНИМКА 18+

За сполучливия човек неуспехът е урок по пътя към триумфа, а бедните постоянно се пробват да търсят опрощение за неуспеха си в други хора или условия “, заключи психическата картина в тимовете Андрей.

С настъпването на обединяването в шоуто се трансформират и разпоредбите на живот - фермер на седмицата ще се избира сред спечелилия от елиминационния двубой и посочен от отпадналия дуелист претендент.

В случая журналистът-патриот Ивайло Шопски надделя най-младата участничка във „ Фермата “ – 22-годишната Веселка от село Борима, която бе любимец на отпадналия Александър Тодоров, комикът в тима на сиромасите.

Ратаите са заставени да спят в обора на бедното стопанство и да вършат заготовката за храната на групата в спартанската кухня, без ток и течаща вода.
Противно на упованията, че като фермер на седмицата ще го играе деспот, Шопски даде свободен ден на всички за битово преустрояване и акомодация.

Собственикът на пътуващо читалище подложи на гласоподаване разпределението на спалните пространства, като болшинството реши мъжете да заемат легловата база на сиромасите, а дамите да останат в първокласната къща.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР