Тримата бандити от групата, която тази нощ взриви и ограби

...
Тримата бандити от групата, която тази нощ взриви и ограби
Коментари Харесай

Обирджиите на банкомата май са избягали от гората

Тримата бандити от групата, която тази нощ взриви и ограби банкомат в Сапарева баня, може да са съумели да избягат от служителите на реда. След гонене и гонка с коли, джипът на нарушителите се повреди и те го зарязаха, скривайки се в гората край село Боснек. Вече половин денонощие там ги търсят служители на реда, жандармеристи, спецченгета от СОБТ, следови кучета, даже хеликоптер. От крадците обаче към момента няма и диря. По непотвърдена информация е допустимо те да са съумели да се изплъзнат на ченгетата и да са излезли от гората.

Междувременно от Министерство на вътрешните работи ги оповестиха за общодържавно търсене и разпространиха фотосите им. Търсят се Т.Б. на 41 години, К.Й. на 40 и К.М. на 35 година И тримата са от Перник. От полицията умоляват жителите, които имат информация за търсените, да алармират на тел. 112 или в най-близкото районно ръководство. Анонимността им е обезпечена.

Междувременно към този момент има и няколко ареста. Още при преследването сутринта единият от групата, взривила и ограбила банкомата, не съумя да избяга като другите трима пешком и бе арестуван.

По-късно в Перник стартира огромна полицейска интервенция. Още двама души бяха задържани. Бяха направени и обиски на заведения, компании, автокъщи, коли. От униформените бяха блокирани и всички входно-изходни точки на града. По непотвърдена към този момент информация акциите са точно по отношение на обира на банкомата. От Министерство на вътрешните работи обаче към този момент не дават информация и не удостоверяват тази доктрина. Още сутринта обаче основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов разгласи, че избягалите търсени нарушители стоят и зад други от последните случаи на кражби на банкомати.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР