Трима служители на Пето районно управление са разпитвани в съда

...
Трима служители на Пето районно управление са разпитвани в съда
Коментари Харесай

Румен Тонев влачил тялото на психолога Нав до входа, след като го...

Трима чиновници на Пето районно ръководство са разпитвани в съда по делото против Тонев за убийството на Нав. 

 

" Каза, че револверът е законно притежаван, че има патрон вътре. Каза и че е някогашен сътрудник. Не сме пипали оръжието. Разказа, че чул удар по вратата и излязъл. Видял Иван Владимиров и го напръскал със спрей за самоотбрана. Иван тръгнал да тича нанякъде, само че малко по-късно се върнал и замахнал да го удари с брава за заключване на колело. Прострелял го е в главата на площадката пред вратата. Каза, че по-късно го е дърпал надолу, като пристигна кола за спешна помощ, да е по-близо до вратата ", обяснняват полицейските чиновници, които са арестували Тонев ", написа " Дневник ".

 

Полицаите разказали, че майката на Тонев - Пенка, е била в жилището, когато са арестували сина ѝ.

 

По думите на единия от служителите на реда Румен Тонев е бил обезпокоен, само че е имал време да се успокои, тъй като споделил, че се е обадил на брат си, с цел да отиде у тях и да се погрижи за старата жена.

 

" Тялото беше оставено в седнало състояние, леко накривен на една страна, а гърбът му беше подпрян на стената до вратата на мазето, която беше отворена. По земята имаше следи от кръв, личеше, че е било влачено по стълбите надолу ", описаха служителите на реда, които са били извикани на мястото на закононарушението.

 

Единият от тях е останал да охранява, а другият е повикал подкрепление, кола за спешна помощ и е тръгнал към горните етажи.

 

" Имаше няколко души в блока. Един от мъжете беше необут и по пижама. Каза, че е чул мощен звук и излязъл да види какво се случва на долните етажи. Разказа ни, че когато стигнал на първия етаж, се разминал с Румен Тонев, който се качвал от мазето към първия етаж и му споделил: " Твоят другар Иван се опита да ме убие ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР