Трима шофьори са задържани за агресия на пътя, съобщи пловдивската

...
Трима шофьори са задържани за агресия на пътя, съобщи пловдивската
Коментари Харесай

Сеир: Шофьори се замерят с бутилки на Тракия - арестуваха ги

Трима водачи са арестувани за експанзия на пътя, заяви пловдивската полиция. Двама от тях се " изявили " на Автомагистрала " Тракия ", а третият нападнал лидерка на бул. " Кукленско шосе " в Пловдив и потрошил колата й. Прокуратурата им образува бързи производства.

Първият спор е сред столичанин и ботевградчанин. Докато пътували през вчерашния ден по автомагистрала " Тракия ", зародил спор сред двамата. Те се движели с „ Фолксваген " и товарен „ Пежо " в посока София. В продължение на няколко километра си показвали междинен пръст и се обиждали, по едно време единият замерил колата на другия с пластмасова бутилка. В отговор оня запратил по другата кола стъклено шише, с което счупил задното стъкло на транспортното средство.

Виждайки полицейски патрул на една от бензиностанциите, водачите решили да се оплачат, представяйки се по едно и също време като пострадали. В последна сметка инспекцията посочила, че и двамата са имали недопустимо държание на автомагистралата, настъпвайки газта. С това основали риск за личния си живот и този на останалите участници в придвижването. След отчет в Районна прокуратура – Пловдив против мъжете – столичанин и гражданин на Ботевград, са стартирани бързи производства и са арестувани са за едно денонощие.

Малко по-късно, към 17 часа, в Първо районно управление (на МВР) се явила жена и разказала, че до момента в който управлявала лекия си автомобил на ул. " Кукленско шосе ", чужд водач на „ Шкода " я принудил с внезапна маневра да отбие настрана на пътя. Със закани за физическа разпра мъжът се нахвърлил с удари върху колата й и счупил двете странични огледала. След това липсващ. Полицаи разкрили фрагменти от случката в обществената мрежа и подхванали незабавни издирвателни дейности. Още същата вечер в районното ръководство е отведен причинителят – пловдивчанин на 45 години, с криминалистична регистрация за съзнателно увреждане на непознато имущество. Срещу него се води бързо произвеждане.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР