Трима съдебни заседатели към Окръжен съд – Кюстендил, с мандат

...
Трима съдебни заседатели към Окръжен съд – Кюстендил, с мандат
Коментари Харесай

Окръжен съд – Кюстендил благодари на съдебни заседатели от Дупница, Бобов дол и Бобошево

Трима правосъдни заседатели към Окръжен съд – Кюстендил, с мандат 2017- 2021 година, от Дупница, Бобов дол и Бобошево, които завършиха делата си в съда, получиха благодарствени грамоти, Конституцията на Република България и особено направена чаша, украсена с картини от ученическия конкурс „ Приказки и картини за Съда, Правдата и Справедливостта “ 2021 година

Те бяха наградени в Съдебната палата в Дупница от административният началник, ръководител на Окръжен съд – Кюстендил, арбитър Пенка Братанова. Благодарствени писма получиха- Татяна Калфина – Шопова, Йордан Костадинов и Ивайло Хаджийски.

 „ Длъжността „ правосъден заседател “ не е специалност, а изява на цивилен дълг. Благодарим Ви за отстояването на правотата и справедливостта, за безпристрастността и професионализма, които влагахте при осъществяване на Вашите отговорности и се ръководехте от своята съвет, обективно, без значение и отговорно. Желаем Ви здраве и триумфи във всички бъдещи инициативи! “, се споделя в Благодарственото писмо до правосъдните заседатели, мандат 2017 – 2021 година.

„ От името на Окръжен съд – Кюстендил, желая да Ви благодаря, че бяхте виновни и се отнасяхте професионално към осъществяването на вашите отговорности. Надявам се, че присъединяване Ви в наказателния развой е трансформирало и вашето схващане за смисъла и характера на правосъдната система “,каза пред правосъдните заседатели административният  ръководител, ръководител на Окръжен съд – Кюстендил, арбитър Пенка Братанова.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР