Трима притежатели на наркотични вещества са били задържани при полицейски

...
Трима притежатели на наркотични вещества са били задържани при полицейски
Коментари Харесай

Арести в пловдивско! Трима са хванати с наркотици, единият- непълнолетен

Трима притежатели на наркотични субстанции са били арестувани при полицейски инспекции в понеделник. В ареста на Труд попаднали гражданин на Съединение и малолетно момче от село Калековец. В парцела на мъжа криминалистите разкрили да се отглеждат 3 канабисови растения с височина до към 2 метра.При процесуално-следствените дейности в допълнение е конфискувана и над 2 грама изсушена суха листна маса. 
Прочетете още
На улица в упоменатото село младежът пък бил засечен да носи в себе си пакетче синтетичен канабиноид. Междувременно с книжен свитък с сходно наличие от чиновници на Шесто районно е хванат и 26-годишен престъпно проявен и осъждан пловдивчанин. Срещу тримата се водят полицейски производства.

Полицаи от Трето районно пресякоха нелегално разпространяване на безакцизен алкохол. Действията им последвали през вчерашния ден, след получен сигнал, че на територията на квартал „ Гагарин “ мъж търгува с незаконната стока. 

От 51-годишния обвинен са конфискувани към 70 литра високоградусна течност без български бандерол. По случая е стартирана инспекция.

Междувременно три бързи, две досъдебни производства и предварителна инспекция са стартирани в границите на извършена през вчерашния ден профилирана интервенция за противопоставяне на престъпността на територията на РУ-Карлово. Млад мъж от подбалканския град и пенсионер от Баня са били арестувани за нелегално владеене на оръжие и муниции. При процесуални и следствени дейности на адресите им униформените иззели по един револвер с неустановена марка и общо към 100 патрона. 

В землището на село Христо Даново локален гражданин бил засечен с каруца, натоварена с близо 2 кубика нелегално добити дърва за огрев. Негов комшия пък е задържан като обвинен за кражба на непознат мобилен телефон, осъществена в края на предходната седмица. 

При осъществения пътен надзор в град Калофер е заловен водач, седнал зад кормилото с над 2,7 промила. В хода на профилираните дейности край Слатина е засечен украински лидер на лек автомобил, пренасящ шестима незаконно пребиваващи в страната чужденци, определящия се като сирийци. Предстои материалите по случаите да бъдат докладвани в прокуратурата.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР