Трима пияни мъже са замеряли полицаи с керемиди от покрива

...
Трима пияни мъже са замеряли полицаи с керемиди от покрива
Коментари Харесай

Пияни замеряха полицаи с керемиди в Бургас

Трима пияни мъже са замеряли служители на реда с керемиди от покрива на постройка след сигнал за мощна музика, оповестиха от пресцентъра на Община Бургас.

Във връзка с подадени сигнали за мощна музика и нарушение на публичния ред в бургаския квартал " Горно Езерово ", екипи на Четвърто районно управление (на МВР) - Бургас се отправили към адресa. Полицейските чиновници, срещайки несъобразяване с полицейските разпоредби и нападателни дейности от страна на трима мъже, намиращи се в къща на ул. " Перла " в квартала, очевидно използвали алкохол и с несъответстващо държание, потърсили подпомагане от спомагателни полицейски сили.

До идването им чиновниците на реда съумели да задържат двама от тримата мъже, които с цел да дадат отпор, се качили на покрива на постройката и с керемиди, камъни и подръчни средства, замеряли служителите на реда, ранявайки единия от тях в региона на лицето.

Пострадалият полицейски чиновник е откаран за обзор в УМБАЛ - Бургас, като все още медицинските проучвания не престават.

Самоличността на третия участник в случая е открита и същият се търси от чиновниците на реда.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР