Трима от най-опитните играчи на Спартак (Варна) ще се завърнат

...
Трима от най-опитните играчи на Спартак (Варна) ще се завърнат
Коментари Харесай

Добри новини за Херо преди мача с Берое

Трима от най-опитните играчи на Спартак (Варна) ще се завърнат след изтърпяно наказване в четвъртфинала за Sesame Kупа на България против Лудогорец. Става дума за Румен Руменов, Божидар Васев и Виктор Митев. Очаква се Руменов, който е капитан на тима, и Митев да заемат своите титулярни места надлежно в офанзивата и по левия фланг, с цел да придадат още повече прохлада на нуждаещия се от три точки варненски отбор. Това ще даде по-голяма вариативност и избор на треньорския щаб. 
 Спартак (Варна) пусна в продажба билети за значимия мач с Берое Спартак (Варна) пусна в продажба билети за значимия мач с Берое
Неделния мач на стадион " Спартак " за първи път ще се организира на осветяване. Лампите на варненския стадион за първи път бяха тествани в края на септември предходната година по време на квалификацията за Европейско състезание до 19 години сред България и Турция, приключила 1:1.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР