Трима от Левски освен съотборници са и роднини, но преди

...
Трима от Левски освен съотборници са и роднини, но преди
Коментари Харесай

Живко Миланов събира баджанаците!

Трима от " Левски " с изключение на съотборници са и родственици, само че на първо място близки другари. Става въпрос за капитана на " сините " Живко Миланов, вратаря Николай Михайлов и нападателя Валери Божинов.

Тримата ще имат прелестен мотив да се съберат на една маса отвън терена в околните дни. 34-годишният Миланов и брачната половинка му Бисера ще честват 9 години от сватбата си на 30 май . Щерката на Борислав Михайлов и бранителят на " сините " са щастливо фамилни с двама синове. Хубавото е, че тогава сезонът на тима ще е завършил. На 28 май е последната среща, когато " Левски " по всяка възможност ще би трябвало да играе бараж за Европа против " Етър " или " Славия ". Живко Миланов бе определен за състезател на мача в дербито с " Лудогорец ", приключило 1:1 в Разград. Той означи превъзходен гол от директен свободен удар.

Миланов е шурей на Ники М. и двамата са в отлични връзки. В същото време синът на Боби Михайлов е втори татко на щерката на Валери Божинов от брака му с Николета Лозанова. Тя от своя страна е първа другарка с обичаната на Божигол - Биляна Дол. Трите близки фамилии постоянно се събират за вечеря и не пропущат да отбележат дружно рождени дни на децата. Единствено Николай Михайлов към момента не е ставал баща, написа " България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР