Трима охранители, пребили до смърт млада жена с бухалка, отиват

...
Трима охранители, пребили до смърт млада жена с бухалка, отиват
Коментари Харесай

Охранители на съд, убили с бухалка млада жена

Трима охранители, пребили до гибел млада жена с бухалка, отиват на съд. Софийска градска прокуратура е внесла обвинителен акт против трима охранители - Г.Я. (на 48 години), Т.Н. (на 24 години) и В.Д. (на 33 години) за ликвидиране, осъществено от тях с особена свирепост и непосилен метод за потърпевшата.

Вечерта на 16.05.2019 г.  29-годишната влезнала в двора на зарязан месокомбинат на ул. „ Малашевска “ в столицата, където имало складови пространства. Не след дълго била арестувана от Г.Я., който охранявал обекта. Мъжът се обадил в дежурната част на охранителното сдружение, с цел да рапортува за дейностите си. Завързал ръцете на дамата със свински опашки, като по този метод я лишил от опция за самоотбрана.

Няколко часа по-късно в двора на месокомбината дошъл автомобил, от който излезли Т.Н. и В.Д., чиновници на охранителното сдружение.  Вместо да известят полицията за влизането на външно лице на територията на обекта, тримата решили за наставление да пребият дамата. Не се разколебали от обстоятелството, че физически доста превъзхождали дамата, който била лишена от опция за опозиция или бягство.

Охранителите вкарали П.С. в хале и ѝ нанесли побой с бухалки, траял към 30 минути. Ударите били ориентирани по главата, тялото и крайниците на потърпевшата. Обвиняемите показали изключително старание и свирепост и не се разколебали от тежкото й положение, в което тя се намирала, поради окървавения й тип.

След нанесения на нечовечен побой, тя била изведена от складово помещение до портала на обекта и пусната да си върви. Пострадалата постепенно и мъчно тръгнала по ул. „ Малашевска “, като положението ѝ внезапно почнало да се утежнява. За към 2 часа дамата минала единствено няколкостотин метра. Стигайки до ул. „ Нов градец “ в същия квартал, тя паднала пред частен парцел.

Около 03:15 ч. на 17.05.2019 година инцидентен минувач видял на улицата безжизнено тяло на жена със завързани ръце и подал сигнал на телефон 112. Медицински лица установили гибелта на П.С. Впоследствие е била осъществена експертиза, открила травми в региона на главата на потърпевшата, мозъчен и белодробен отток, фрактури, голям брой увреждания по тялото и крайниците. Те станали причина за развиване на травматичен и хеморагичен потрес и белодробна мастна емболия, довели до изострен срив на хемодинамиката и дишането. Именно това била непосредствената причина за настъпилата гибел на жертвата.

Тримата охранители са били привлечени към наказателна отговорност за осъщественото от тях ликвидиране на дамата.

Единият от обвинените направил закононарушението при изискванията на рисков рецидив, откакто бил наказан от способен съд във Венецуела на 13 години и 4 месеца „ отнемане от независимост “ за противозаконен трафик на упойващи и психотропни субстанции.

Понастоящем обвинените са под домакински арест.

Предстои съдът да насрочи разпоредително съвещание по делото.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР