Трима независими кандидати от Ню Хемпшир казват, че ще гласуват

...
Трима независими кандидати от Ню Хемпшир казват, че ще гласуват
Коментари Харесай

Надпревара в Ню Хемпшир: дясно ориентираните независими кандидати са разделени по избора на Републиканската партия преди първичните първични избори в страната

Трима самостоятелни претенденти от Ню Хемпшир споделят, че ще гласоподават за републиканец преди всичко -националните първоначални избори са планувани да се проведат тази седмица, само че никой не е склонен кой е най-подходящ да се изправи против президента Байдън този ноември.

„ Вероятно клоня към Ники Хейли ", сподели Дарил Д'Анджело, един самостоятелен гласоподавател, пред съ-водещия на " Fox & Friends Weekend " Уил Кейн в неделя.

„ Той е слаб, тъй като диря опит във външната политика. Търся младост. Под младост имам поради не стареене и [моят избор е] не е изсечен в камък. Не слушам задоволително за имиграционната промяна от никого. Чувам доста за контрола на границата, само че това не е задоволителен отговор, тъй че не мога да подсигурявам какво ще направя ", продължи тя.

Дарил Д'Анджело, самостоятелен от Ню Хемпшир, който в предишното е дал своя вот както за републиканци, по този начин и за демократи, поддържа някогашния губернатор на Южна Каролина Ники Хейли, само че нейната поддръжка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР