Трима нелегални мигранти с кола катастрофираха на АМ Тракия, както

...
Трима нелегални мигранти с кола катастрофираха на АМ Тракия, както
Коментари Харесай

Лидерът на Възраждане снима ужаса от катастрофата на Трак...

Трима незаконни мигранти с кола катастрофираха на Автомагистрала " Тракия ", както съобщихме по-рано. От мелето те са потърпевши. На мястото на случая край Нова Загора се оказва и водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов. Ето по какъв начин разказа прекарването си в обществените мрежи:

" Пътувам от Бургас към София. Малко преди Нова Загора на автомагистралата виждам доста коли на спешни. Спирам, отивам да видя какво става - злополука, една кола стои смляна в междинната лента, до нея на асфалта лежат и не мърдат трима души.

Виждам човек в светлоотразителна жилетка. Решавам, че е служител на реда, само че след това виждам, че не е, а липсва и полицейска кола. Оказва се камионджия, станал очевидец на злополуката, и по своя самодейност почнал да контролира придвижването. 

Намесихме се и ние, сложихме спешен триъгълник, започнахме да махаме със светлинни сигнали на лудо каращите коли, с цел да не се блъснат в ударената кола. Пострадалите се оказаха незаконни емигранти, мароканци.

Казахме им да не се движат, до момента в който не дойдат лекарите, с цел да не пострадат повече - по този начин са ни учили в курсовете на Червения кръст по спешна помощ. Междувременно обаче, по дяволите, нито една кола не спря да пита какво става и дали имаме потребност от помощ!!!! Нито една, а минаха десетки коли!!!

Полицията пристигна след към 30-35 минути, колата за спешна помощ след още 5-10 минути, пожарната 2-3 минути след колата за спешна помощ. Всички действаха бързо и професионално, въпреки и съгласно мен да закъсняха. Но пък в такава обстановка минутите текат като часове, тъй че не желая да ги съдя.

Има и друго - до момента в който бяхме на автомагистралата най-малко 3 пъти щяха да се блъснат коли в нас! Имаме човек със светлоотразителна жилетка, пуснали сме сигнални светлини на колата, трима души махаме с фенерчета и даваме светлинни сигнали и все пак " състезателите " безусловно щяха да ни отнесат на няколко пъти, дружно с катастрофилалата кола. 

Обикновено в такива случаи атакуваме прогнилата страна и разпадащите се нейни служби, и съвсем постоянно имаме съображение. Обаче, драги сънародници, кого да атакува за това, че никой не спря да помогне в нощта?!?

В умозаключение ще кажа единствено едно - БРАВО на този българин, който самичък, на собствен риск при започване на цялата обстановка е предотвратил по-голяма покруса. Един човек, само че огромен българин, който в този момент като пиша се сещам, че даже забравих да го запитвам по какъв начин се споделя. Човеко, който и да си ти, прекланям се пред теб! ". 

Към описа си Костадинов е прикачил и видео. Вижте го

Снимки и видео от Костадин Костадинов

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР