Трима млади общински съветници от Пазарджик ремонтират със свои средства

...
Трима млади общински съветници от Пазарджик ремонтират със свои средства
Коментари Харесай

Общински съветници в изолация – помагали на обикновените хора

Трима млади общински съветници от Пазарджик ремонтират със свои средства детските люлки в града. Общината не намерила нужните средства, по тази причина те събрали към 250 лева и запретнали ръкави.

„ Болшинството общински съветници, освен в нашия общински съвет, а и в България, те стават общински съветници, с цел да осребрят пребиваването си като общински съветници”, счита Атанас Шопов (АБВ).

Тримата са от разнообразни политически партии, срещат се в общинския съвет. Обединява ги вярата, че политикът би трябвало да работи в интерес на хората. „ Ние не сме по-различни от другите хора, това, което вършим, може да го направи всеки човек”, безапелационен е Руди Синапов (РБ).

Мъжете описват, че на самодейността им останалите общински съветници гледат с съмнение и с мисълта, че има скрита полза. „ Малко сме изолирани в общинския съвет поради нещата, които вършим. Нещата за тях са малко неприемливи, тъй като те са привикнали да работят по различен начин”, отбелязва Ангел Минков (АБВ).

Тримата се управляват от мисълта на Конфуций: „ Не всеки може да бъде добър, хубав и благороден, само че всеки може да е добър”. Затова и не престават напред.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР