Трима мъже са загинали при идентични битови пожари на Бъдни

...
Трима мъже са загинали при идентични битови пожари на Бъдни
Коментари Харесай

Трима мъже загинаха при пожари на Бъдни вечер

Трима мъже са починали при идентични битови пожари на Бъдни вечер, оповестяват от Главна дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията ". Жертвите са на възраст от 50 до 68 години.
Вчера в 16:50 часа в ОЦ при РДПБЗН – Пазарджик е получено известие за пожар в партерен етаж на двуетажна изоставена къща на ул. „ 42-ра “ №124, с. Мало Конаре, Пазарджишко. Произшествието е ликвидирано с 4 пожарни. При пожара е умрял Р. С. Н., мъж на 62 година Опушени са стени, постройката е избавена.
Около 15:50 часа на същия ден в ОЦ при РДПБЗН – Велико Търново, е получено известие за пожар в апартамент в ул. „ Мармарлийска “ № 20, вх. Б, ет.6 в старопрестолния град. Произшествието е ликвидирано с 2 ПА от РСПБЗН – В. Търново. При пожара е умрял К.И., мъж на 50 година Унищожен е балатум, опушени са стени, жилището е избавено.
Сходен случай е станал в 22:58 часа и в къща в къща на ул. “Трета “ № 15, с. Кладенци, общ. Тервел, обл. Добрич. Произшествието е ликвидирано с 1 ПА от РСПБЗН – Тервел. При пожара е умрял Д. К. С., мъж на 68 година Унищожени са покривна структура – 40 кв. м., електроуреди, мебели. Спасена е къщата.
Случаят се проверява от районно управление (на МВР) – Добрич.
Огнеборците за следващ път напомнят да не забравяме разпоредбите за пожарна сигурност, изключително по време на празниците, когато сме у дома и има по-голяма възможност някой да пострада. Може да си припомните тези правила.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР