Трима мъже са задържани при спецакция срещу разпространението на наркотици.

...
Трима мъже са задържани при спецакция срещу разпространението на наркотици.
Коментари Харесай

МВР пресече наркосделка в Хасково


Трима мъже са арестувани при спецакция против разпространяването на опиати. Операцията е осъществена от бранш " Наркотици " в ГДНП и криминалисти от ОДМВР-Хасково.

Двама от мъжете са арестувани минути след осъществена наркосделка в региона на хипермаркет на бул. " Цариградско шосе ". Те са на 36 и 30 години, престъпно проявени и към този момент осъждани. 

Третият е техният клиент. Това е 54-годишен турски жител,  съумял да избяга с автомобила си, който малко по-късно изоставил в региона на ж.к. " Дружба ". При осъществения на място оглед криминалистите разкрили наоколо и изхвърлен платнен сак, препълнен с 16 пакета марихуана с общо тегло 8 кг.

Своевременно, в хода на интервенцията благодарение на хасковски служители на реда турският жител бил засечен на територията на регионалния град. След ареста му той е конвоиран до ГДНП. Установено е, че опиатите са били предопределени за разпространяване в столицата.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. След отчет на материалите в Софийската градска прокуратура тримата мъже са привлечени в качеството на обвинени за осъществено закононарушение по член 354а от Наказателен кодекс и им е наложена мярка за неотклонение " задържане под стража " за период от 72 часа.
 Близо 34 кг марихуана са открити при ударната спецакция във Варненско
Близо 34 кг марихуана са открити при ударната спецакция във Варненско

Иззети са и над 400 конопени растения
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР