Трима мъже са установени за извършена телефонна измама след операция,

...
Трима мъже са установени за извършена телефонна измама след операция,
Коментари Харесай

Операция на полицията във Варна и Горна Оряховица: Трима са установени за извършена телефонна измама

Трима мъже са открити за осъществена телефонна машинация след интервенция, извършена на 27 и 28 февруари от чиновници на Главната дирекция „ Национална полиция “, ОДМВР-Велико Търново и ОДМВР-Варна. Това оповестиха през днешния ден от полицията в морския град. 

Първоначално е открит 64-годишен от гр. Варна, престъпно проявен и осъждан, който е взел 3 700 лв. от телефонна машинация, осъществена по отношение на 81-годишна жена от Варна. След това са открити фактическите причинители – двама мъже на 41 години, престъпно проявен и неведнъж осъждан и на 30 години, престъпно проявен, и двамата от Горна Оряховица. След установяването им двамата са арестувани след влизането им в Р. България от Румъния. 
На тримата мъже са повдигнати обвинявания. 41-годишният мъж е арестуван под стража, на 30-годишният е наложена мярка за неотклонение „ домакински арест ”, а 64-годишният е освободен против подписка. 
Работата по случая продължава под надзора на Районната прокуратура във Варна. Установява се съпричастността им и към други телефонни измами, осъществени на територията на страната.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР