Трима души са убити, а други трима - ранени, при

...
Трима души са убити, а други трима - ранени, при
Коментари Харесай

Трима убити и трима ранени след серия от атаки в Нотингам

Трима души са убити, а други трима - ранени, при серия офанзиви в британския град Нотингам.

Рано тази заран двама души са открити мъртви на улица западно от центъра на града. При различен случай бус се опитал да прегази трима души, които след това са откарани в болница. Друг мъж е открит неподвижен близо до същото място. Полицията счита, че всички случаи са свързани. Задържан е 31-годишен мъж по съмнение в ликвидиране.

Британският министър председател Риши Сунак дефинира като шокиращи днешните събития в Нотингам. Той благодари на полицията и службите за незабавна помощ за реакцията им. На този стадий полицията не загатва за вероятен терористичен претекст за нападенията. През последните години обаче във Англия имаше няколко терористични офанзиви.





Снимки: Българска телеграфна агенция

За жертвите все още се знае малко. Според очевидци двама души - очевидно млади, са намушканите на " Илкъстън роуд ". Друг свидетел, станал инцидентен очевидец на сцената от прозореца на дома си, алармирал на полицията и незабавна помощ, които се отзовали на място след пет минути.

Мъжът, поискал да резервира анонимност, споделя, че медиците се опитвали 40 минути да върнат към живот нападнатата двойка.

Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР