Трима души са били убити от падащи дървета по време

...
Трима души са били убити от падащи дървета по време
Коментари Харесай

Бурята „Юнис“ взе три жертви в Нидерландия

Трима души са били убити от падащи дървета по време на бурята " Юнис ", която връхлетя Нидерландия с мощни ветрове в петък, оповестиха от холандските служби за незабавна помощ. Нидерландия издаде най-високия си сигнален " червен код ", защото бурята връхлетя крайбрежието с пориви до 141 км/ч, съгласно публичната телевизия NOS.

Storm Eunice hits Rotterdam.

Storm Eunice hits the UK currently.
Red weather warning has given.
Eunice set to be `most damaging storm in years`.
Stay at home if you don`t have to travel!! KNMI storm Eunice Prepare yourself, the Netherlands!

Един човек е попаднал под паднало дърво в столицата Амстердам и е умрял, макар че е бил откаран в болница, оповестиха от пожарната работа в Twitter.

Втори човек е умрял, когато дърво се е стоварило върху колата му в Димен в покрайнините на Амстердам, допълват от пожарната. От паднало дърво е умрял и един велосипедист в Амстердам, заяви противопожарната работа.

Storm Eunice hits Rotterdam.

Бурята откъсна част от покрива на стадиона на футболния тим ADO Den Haag и е разрушила спортна зала в Делфт, оповестяват локалните медии. Всички влакове и публичен превоз бяха анулирани, доста учебни заведения бяха затворени, а водачите бяха предизвестени да не излизат на пътя.

STORM EUNICE RIGHT NOW IN AMSTERDAM THE NETHERLANDS

Холандският транспортьор KLM анулира повече от 200 полета от летище " Схипхол " в Амстердам. Бурята " Юнис " провокира безпорядък и във Англия и Ирландия, където един човек беше погубен от падащо дърво.

Storm Eunice shakes the towers of the cathedral..
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР