Трима души са били спасени от удавяне днес на плаж

...
Трима души са били спасени от удавяне днес на плаж
Коментари Харесай

Спасиха трима от удавяне на Корал

Трима души са били избавени от удавяне през днешния ден на плаж Корал. Инцидентът става към 13,30 ч. в неохраняемата зона на северната част на линията, заяви Българска национална телевизия.

Жена оповестява на близкия избавителен пост, че във водата има момиче, което бедства и има потребност от помощ. Спасителите незабавно взимат буй и потеглят към мястото. Влизат във водата и стигат до мъж от плажа, който е влезнал да оказва помощ на момичето, описват очевидци.

Мъжът пък съобщил, че по-навътре има още двама души, които също се давят. Изкарват на брега първата жена, след което се насочат към двамата давещи се. Единият потърпевш бил в доста тежко положение, съвсем в безсъзнание.

С плуване единият избавител го изкарва на брега, до момента в който другият оказва помощ на втория потърпевш. Всичко приключва сполучливо, с помощта на навременната реакция на спасителите и техните дейности.

От своя страна морските спасители молят извънредно доста да се внимава в най-северната част на плажа, защото има доста мощно течение във вътрешността. Призовават да не се пускат деца без компаньон в морето, да се стои покрай брега и летовниците да се къпят в охраняемата зона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР