Трима души пострадаха при катастрофа в Айтос съобщават от МВР-Бургас. Инцидентът

...
Трима души пострадаха при катастрофа в Айтос съобщават от МВР-Бургас.
Инцидентът
Коментари Харесай

Трима души пострадаха при катастрофа в Айтос

Трима души пострадаха при злополука в Айтос оповестяват от МВР-Бургас.
Инцидентът е станал към 19.30 ч. през вчерашния ден, на кръстовището на улиците „ Славянска “ и „ Братя Миладинови “, в изискванията на прав пътен сектор, контролиран със светофарна уредба, пътни знаци и маркировка. Лек автомобил „ Тойота Рав 4 “, ръководен от 33-годишна айтозлийка, блъснал откъм гърба спрелия в региона на кръстовището и изчакващ позволителен светофарен сигнал „ Шкода Фабия “, карана от от 48-годишен локален гражданин.
От злополуката потърпевши лидерът на втората кола и двамата му спътници /на 42 и 45 години/, като и тримата са откарани в УМБАЛ–Бургас. Шофьорът получил травма на главата и лумбалната област, 42-годишния му сателит – травма на кръста, а 45-годишния – контузия в шийната област. И тримата след приемане на здравна помощ са освободени за домашно лекуване, без заплаха за живота.
Двамата водачи са били тествани за приложимост на алкохол /пробите са били отрицателни/, само че тестът за опиати на 33-годишната жена отчела приложимост на метамфетамин–мет /взети са кръв и урина за химичен анализ/.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР