Трикратният носител на “Златната топка Марко ван Бастен предупреди сънародника

...
Трикратният носител на “Златната топка Марко ван Бастен предупреди сънародника
Коментари Харесай

Ван Бастен предупреди Тен Хаг относно новия нападател

Трикратният притежател на “Златната топка ” Марко ван Бастен предизвести сънародника си отпред на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг, че може би не е добра концепция да притегля Ваут Вегхорст. Последният е доста покрай трансфер на “Олд Трафорд ”, с което нидерландските играчи в отбора биха станали трима.

“Ситуацията може да стане рискова за Тен Хаг, в случай че в тима има доста нидерландци, а нещата на вървят. Видяхте какво се случи в Барселона, където се бяха събрали петима такива футболисти (по времето на Роналд Куман - б.р.). Това може да се обърне против теб ”, счита именитият голмайстор на “оранжевите ” в изявление за Ziggo Sport.

Все отново терзанията на Ван Бастен са свързани главно с опциите на Вегхорст. “Имам подозрения за него. Вижте примерно Люк де Йонг, който е същински централен нападател, компетентен по какъв начин да играе добре във въздуха. Не считам обаче, че Ваут е мощен в това отношение. Да, той може да бележи с глава, само че това е основно поради хубавичко му физика в единоборствата ”, добави Ван Бастен.

Вегхорст идва от Бешикташ, където до момента беше преотстъпен от Бърнли. От началото на сезона за турския клуб нападателят има 9 гола и 4 асистенции в 18 срещи.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР