Трикратната световна шампионка по бокс Дейзи Ланг (Деси Кирова) бе

...
Трикратната световна шампионка по бокс Дейзи Ланг (Деси Кирова) бе
Коментари Харесай

Дейзи Ланг и Холи Бери гледат женски бокс

Трикратната международна шампионка по бокс Дейзи Ланг (Деси Кирова) бе специфичен посетител на церемония вечер по женски бокс в Ел Ей, излъчена по HBO. Непосредствено до нея на играта се любуваше и актрисата Холи Бери.

" Като пионер на женския бокс бях поканена да поддържа този спорт за експерти на историческото за всички събитие. За първи път от 45 години в историята на бокса HBO предава мачове по женски бокс в основата си програмата онлайн. За мен бе чест да участвам ", разяснява Деси Кирова.

Тя бе паралелно до холивудската актриса Холи Бери, която освен обича бокса, само че и го тренира.

По време на церемония вечерта се състояха два съществени мача. Абсолютната международна шампионка Сесилия Брекхус отбрани сполучливо купите си в полусредна категория против Александра Лопес, а Клареса Шийлд - в супер междинна категория против белгийката Фемке Херманс.

Деси Кирова посети неотдавна и премиерата на кино лентата " Нашата Коледа " в Райлис студио Холивуд - Чарли Чаплин спектакъл. В комедията тя партнира на носителката на “Оскар” - актрисата Маргарет О‘Брайън.
View this post on Instagram
A post shared by Daisy Lang (@daisylang1) on Dec 7, 2018 at 3:19pm PST
" Този път не беше екшън филм. Беше ми прелестно да играя в “Нашата Коледа”. Това е сантиментална комедия за посрещането на Коледа в едно американско семейство и е продължение на " Коледа в Беверли Хилс ", чиято премиера бе през 2015 година Ролята ми беше комична - на знатна аристократка, и бе огромна смяна за мен, защото нямаше нищо общо с екшън функциите, които съм играла до момента ", разяснява бойната Ланг. View this post on Instagram
A post shared by Daisy Lang (@daisylang1) on Dec 7, 2018 at 12:05pm PST
Hotnews.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР