Трикратен рекордьор на Гинес, отличен за отглеждането на гигантски зеленчуци,

...
Трикратен рекордьор на Гинес, отличен за отглеждането на гигантски зеленчуци,
Коментари Харесай

Рекордьор на Гинес изхранва цяла улица с гигантски зеленчуци

Трикратен рекордьор на Гинес, отличен за развъждането на великански зеленчуци, в този момент употребява тайните си сили, с цел да изхранва цяла улица по време на карантината поради новия ковид, написа в. "Дейли остарял ".

Четиридесет и една годишният Кевин Форти от Южен Уелс нормално пази тайните - и семената си, за себе си или ги продава онлайн. След като вижда опразнените от презапасяващи се жители лавици в магазините преди въвеждането на ограничаващите ограничения, великодушният мъж взема решение да употребява големите си зелки и моркови, с цел да изхранва съседите си.

Кевин Форти понастоящем отглежда в оранжерията си гигантско алено цвекло, комат от което ще даде през идните седмици на всеки съсед от улицата, на която живее.

Рекордьорът също така раздава на съседите си семена от отличените си с награди внушителни моркови, репички, лук, марули, патладжани, домати, цвекло, пълзящ фасул, грах, пащърнак и зелки. Форти ги учи и по какъв начин да ги садят, надявайки се, че до четири или пет седмици комшиите му ще разполагат със лична изобилна продукция от големи зеленчуци.

Кевин Форти нормално продава семена онлайн, като цената им доближава до 32 лири за пакет.

Спецът по великански зеленчуци, който по специалност е управител планове, държи върховете на Гинес за най-тежка люта чушка, най-дълга репичка и най-тежко алено цвекло, добавя Българска телеграфна агенция.

Форти споделя, че се надява да въодушеви ново потомство производители на великански зеленчуци. "Никой не знае какъв брой дълго ще продължи това нещо. Хубавото на пандемията обаче е, че сплоти нашата общественост ", споделя рекордьорът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР