Тригонът на Луната и Юпитер действа като благословия свише. Луната

...
Тригонът на Луната и Юпитер действа като благословия свише. Луната
Коментари Харесай

Един от най-веселите и щастливи дни на лунния месец

Тригонът на Луната и Юпитер работи като благословия свише. Луната е в символ Овен до 13:32ч на 17 септември.

Хората са по-инициативни, по-импулсивни, по-хазартни, търсещи новото. Повишава се физическата интензивност. Емоционалното напрежение и конфликтността се усилват по това време. Добре е да контролирате страстите и не започвайте да изяснявате връзките в този момент. Трудно се реализират взаимни отстъпки. Има блян да се вземат решение всички проблеми от раз. Често липсва самообладание. Важните въпроси е по-добре да бъдат отсрочени. Ще бъде доста мъчно да се концентрирате и да постигнете добър резултат.

Опитайте се да не се претоварвате физически, макар че лекото натоварване няма да навреди. Бъдете деликатни, пазете се от пострадвания. Зачестяват главоболията. Не се предлагат хирургически интервенции на главата, мозъка, очите, зъбите.

Продължава 17 лунен ден до 20:59ч на 16 септември (от 20:35ч на 15 септември).

Този ден е обвързван със Слънцето и е един от най-веселите и щастливи дни на лунния месец. На този ден в антична Гърция са устройвали свещените вакханалии и е бил отдаден на господ Дионисий. Ден за разкрепостяване, изоставяне на задръжките и вътрешна независимост. Луната освобождава хората от стеснения и комплекси.

Позитивната сила на деня разкрива най-хубавите качества в индивида. Енергията би трябвало да се направлява в креативното русло, за съзидание или в любовта. Ден, в който би трябвало да бъдете великодушни, да доставяте наслада на околните си и да не отказвате нищо на децата.

Засилват се възможностите да срещнете своята половинка, в случай че още не сте я намерили. Жените в този ден са най-привлекателни и женствени, и могат да се възползват от това преимущество. Денят е предопределен от самите висини за съдбоносни срещи, самопризнание в обич.

Денят е обвързван с интуитивното знание, екстаза, преображението. Не бива да се напрягате, да нервничите. Всяка работа би трябвало да носи наслаждение. Не живейте по проект, тъй като всичко може да се получи не по този начин, както сте го възнамерявали.

Сега може да се яде и пие всичко, само че по-добре избягвайте това, от което ще ви стане тежко. В този лунен ден е хубаво да се пие вино - най-добре алено. Болестите на деня имат блестящо изявени признаци, остра и дълга дълготрайност.

Подходящо време да се съберете цялото семейство и даже без мотив да си устроите дребен фамилен празник, с цел да се насладите на общуването. Приветства се събирането на радостни компании, посещаване на нощни заведения, нощни клубове.

Прекрасен ден за обич и секс. Отпуснете се, отдайте се на желанието си, няма потребност да сдържате своите еротични мечти.

Подстрижката ще ви донесе изгода, единствено в случай че не планирате огромни промени. В противоположен случай се въздържайте.

Удачен ден за всевъзможни покупки. Главното изискване е да изпитвате наслада и да сте в приповдигнато въодушевление, когато придобивате закупеното.

Ако сте сънували кошмари, то значи, че от дълго време не можете да изпитате наслада от живота. Не си позволявате да се отпуснете. Необходимо е да се освободите от личния си затвор, в който сами сте се сложили.

Следва 18 лунен ден от 20:59ч на 16 септември до 21:23ч на 17 септември.

30 безоблачен ден – Ден, в който над нас се излиза Божията берекет. Подхождайте към всяко дело креативен и с ентусиазъм. Време за съществени избори, за довеждане докрай на старите каузи, само че да не се стартират нови. Подходящо за значими мероприятия и за всичко, към което се отнасяте съществено. Хубаво е да прекарате повече време в фамилен кръг, измежду близки хора и по-малко измежду странични.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР