Тригонът между Луната и Уран ще направи денят интересен и

...
Тригонът между Луната и Уран ще направи денят интересен и
Коментари Харесай

Денят е сложен и прост едновременно

Тригонът сред Луната и Уран ще направи денят забавен и трогателен за всички, които обичат приключенията и сърпрайзите. Мнозина ще изпитват приятна вътрешна възбуденост, ще им се желае да изразят своята характерност и самостоятелност. Засилва устрема към независимост. Могат да се появят положителни истински хрумвания.

Луната е в символ Лъв до 19:51ч.

Луната способства приповдигнатото и положително въодушевление. Енергийният капацитет в същото време е висок. Подходящо за празненства и забавление, другарски срещи, флиртове. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба.

Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

Луната се движи на луфт от 17:38ч до 19:51ч. Да не се стартира нищо ново.

Луната влиза в символ Дева в 19:51ч и ще бъде там до22:24ч на 28 декември.

Доминиращ 19 лунен ден от 20:16ч на 25 декември до 21:30ч на 26 декември.

Денят е комплициран и елементарен по едно и също време. Подходящ за рутинна работа. Ако още от сутринта се отбраните с молитва, нищо няма да ви грози през него. Прекарайте го както нормално прекарвате своите дни, само че бъдете по внимателни и деликатни. Не се занимавайте с проекти за бъдещето, нови хрумвания и планове. Нищо не планирайте, не подписвайте контракти, не се запознавайте с нови хора. Не се занимавайте с това, което не знаете.

През този ден се отварят каналите, които ни свързват с предишното. Днес се обърнете обратно и поразмишлявайте за тези, с които сте били несправедливи и за тези, които са ви наранили, простете на оскърбилите ви и поискайте амнистия от афектираните, поправете грешките направени в предишното, които се отразяват на сегашното и основават днешните ви проблеми.

Удачен ден за работа над себе си, за отърваване от горделивост, илюзии, непознато въздействие. Луната “затъмнява” разсъдъка. Критичен ден за психологично болните. Пазете се от пияни хора и сами не злоупотребявайте алкохола. Увеличава се заплахата от контузии.

Внимавайте с електроприборите. Главната отбрана на деня е огънят.

Това, през което преминете в този ден, ще е прецизен индикатор на вашите същински връзки един към различен и инспекция за здравината на връзката.

Подстригване – За предпочитане е да не го вършиме, с цел да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болежка в костите и ставите.

Сънища – От сънищата си не се бойте. Те нямат никакво отношение към действителния живот.

Следва 20 лунен ден от 21:30ч на 26 декември до 22:43ч на 27 декември.

Днес е 11 безоблачен ден – Денят е ярък и щастлив. Време за знание и преоткриване на света. Ден на измененията, добър за пътешестване, да съберете на бързо нещата си и да тръгнете за някъде. Щастието съпътства авантюристите, хората, които знаят по какъв начин да уловят момента. Днес всичко би трябвало да се прави бързо, с лекост, без обсъждане.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР