Тригодишно дете е блъснато около 14:30 часа във вторник на

...
Тригодишно дете е блъснато около 14:30 часа във вторник на
Коментари Харесай

Трима пострадаха при пътни произшествия за ден в Търново

Тригодишно дете е блъснато към 14:30 часа във вторник на пешеходна пътека на ул. „Васил Левски“ до паметника на Апостола във Велико Търново. За благополучие малчуганът се е отървал с леки охлузвания и няма съществени рани. Той незабавно е бил откаран в Спешното поделение на регионалната болница, където бил прегледан.

С този случай на пътя, произшествията за едни ден във Великотърновско стават четири.
От 14 до 15:30 часа незабавните медици в остарялата столица са приели общо трима ранени след автопроизшествия. Преди към два часа в региона на ул. „Краков“ бе блъсната пешеходка, която също се отървала по знамение без никакви пострадвания. В Спешна помощ 23-годишната М.Т. е била прегледана от неврохирурга доктор Николай Мойнов и откакто станало ясно, че няма съществени рани, отказала да бъде приета в болница. Нейният другар пристигнал да я прибере от болничното заведение.

В 14:30 часа в лечебното заведение е бил докаран и потърпевшият водач на ТИР директно след злополуката сред двете тежкотоварни возила в Хаинбоаз. Двата камиона се блъснали по обяд в региона на великотърновското село Вонеща вода, вследствие на което придвижването в Прохода на Републиката е затруднено. 56-годишният украинец е бил прегледан и открито, че има контузия на окото. И.К. е настанен в Отделението по очни заболявания във великотърновската болница.

По обяд на ул. „Беляковско шосе“ във Велико Търново пък стана верижна злополука сред три автомобила, само че при нея нямаше потърпевши.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР