Тригодишен спор за неразрешено разширение започна, след като собственик призна,

...
Тригодишен спор за неразрешено разширение започна, след като собственик призна,
Коментари Харесай

Ред за разширение, след като собственикът призна, че е разрушил „по-голямата част от дома“ вече без разрешение за строеж

Тригодишен спор за неразрешено уголемение стартира, откакто притежател призна, че към този момент е разрушил по-голямата част от къщата си - без да възнамерява позволение.

Harminder Singh Reehal получи утвърждение от проектантите на Sandwell Council през 2021 година да добави няколко по-малки разширения към дома си в Олдбъри, Уест Мидландс. След няколко опита той не съумя да получи позволение за по-голямо двуетажно уголемение - само че въпреки всичко реши да продължи и да го построи.

Комитетът по обмисляне на съвета трябваше да вземе решение по отношение на последните оферти за фамилията дом, който включваше странично уголемение на първия етаж, едноетажно странично уголемение и едноетажни и двуетажни задни разширения. Но дебатът беше заставен да бъде зарязан, откакто господин Reehal разкри, че единствено една от истинските стени на дома към момента е на мястото си, оповестява Birmingham Live.

Съгласно последното заявление на господин Reehal, страничното уголемение - което в началото планувано да бъде на два...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР