Триажният кабинет, разкрит в Стара Загора, приема граждани с работно

...
Триажният кабинет, разкрит в Стара Загора, приема граждани с работно
Коментари Харесай

Триажният кабинет в стара загора отчита висок брой положителни проби за COVID-19

Триажният кабинет, оголен в Стара Загора, приема жители с работно време от 8,30 до 12,30 часа и от 13,30 до 17,30 часа всеки работен ден, а в почивните дни от 10,00 до 16,00 часа през тази седмица, удостовери шефът на „ Диагностично съвещателен център – I “ доктор Георги Лисичков . Той съобщи, че през почивните дни има прегледани близо 80 пациенти като позитивните проби от направените бързи антигенни проби са над 40 на 100. 
През последната седмица се усилва броят на жителите, които посещават Триажния кабинет в Стара Загора. „ Всички гости на Триажния кабинет с грипоподобни признаци се преглеждат от експерт, който назначава подобаваща терапия за лекуване “, безапелационен е медикът. 
Припомняме, че Триажният кабинет е самостоятелен на територията на „ Диагностично съвещателен център – I “, намиращ се в постройката на някогашната Детска поликлиника, на бул. „ Руски “ 62. Входът, за хора със признаци, е единствено от юг от ул „ Димитър Наумов “ и работи по авансово направен график, който се оповестява ежеседмично на входа на Центъра. Обслужването на пациентите в кабинета е гратис за поданици на Община Стара Загора. 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР