Три зодии са най-големите алтруисти в целия зодиак. Вярват, че

...
Три зодии са най-големите алтруисти в целия зодиак. Вярват, че
Коментари Харесай

Три зодии които никога не отказват помощ

Три зодии са най-големите алтруисти в целия зодиак. Вярват, че да оказват помощ на другите е тяхно обвързване. Те не могат да подминат безучастно нуждаещите се. Често сами поемат самодейността и оферират своите препоръки или поддръжка. Те са най-хубавите другари на света. Вижте кои зодии принадлежи към това неповторимо трио.

Рак

Той обича да оказва помощ и постоянно търси благоприятни условия да го направи. Дори може да се каже, че това е смисълът на неговото битие. Той не желае и не може да живее единствено за себе си. Само когато може да направи нещо положително за другите, той се усеща значим и скъп. Грижата за другите е тяхното същинско предопределение. Раците се управляват от правилото „ не прави на другите това, което ти е неприятно “. Те са наясно, че никой не е идеален и хората бъркат.

За страдание, тяхното достойнство от време на време приема по-токсична форма. Често се намесват напълно неканени със препоръките си и оферират помощ на някой, който въобще не я желае. Те могат принудително и против другия да се опитат да го поправят и да оправят живота си. Ракът не може да се грижи самичък за себе си и да остави другите сами. Струва му се, че може и би трябвало да се намеси, когато се случи нещо, което съгласно него не е положително.

Везни

Зодия Везни е една трите зодии, които не отхвърлят помощ. Те не могат да бъдат сами и постоянно търсят компанията на различен човек. Най-лесният метод да завоюват нечии благосклонности е посредством помощ. И в това Везните са същински майстори. На пръв взор те може да изберат човек тълпата, който не може да се оправи с нещо, и да му предложат услуга. Разбира се, това е гратис и без отговорности, което е доста изненадващо за доста хора. Някои хора са доста недоверчиви към предложенията им и търсят двойно дъно или някаква машинация. Но такива са Везните, услужливи, благи и безкористни. Предполагат, че щом могат, за какво да не улеснят живота на някого. Вярват, че кармата се връща и си коства да си добър.

За страдание те толкоз се стараят да угодят на всички към себе си, че не помнят за личните си потребности. И това не води до нищо положително в дълготраен проект. Те не могат да оказват помощ или да спасят някого, в случай че не се грижат вярно за себе си. Везните обаче не помнят за това. Те изтласкват потребностите си на назад във времето, считайки ги за по-малко значими.

Риба

Те са извънредно чувствителни към страданието на другите, извънредно съпричастни и благи. Освен това те са надарени с извънредно самообладание. Проявяват схващане към другите и могат да простят доста. Винаги дават втори късмет, а нормално и трети, четвърти, пети или шести. Те надълбоко имат вяра, че всеки човек в основата си е добър и желаят да открият тази добрина в него. Те също се характеризират с огромно схващане и приемливост. Те одобряват, че не е нужно да схващат всичко или да се съгласяват с всичко. Те не се пробват да трансформират или поправят хората. Приемат ги такива, каквито са и постоянно са подготвени да оказват помощ, в случай че някой има предпочитание.

Зодия Риби дават доста от себе си, без да чакат нищо в подмяна. В резултат постоянно получават тъкмо това – нищо. И най-лошото е, че те имат вяра, че би трябвало да бъде по този начин и нищо не може да се направи по въпроса. Обикновено не се борят за себе си, не изискват и не обръщат внимание, в случай че някой се е отнесъл неприятно към тях, като по този метод не им дават късмет да се трансформират и подобрят.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР