Три варианта за отваряне на заведенията предлагат от Сдружението на

...
Три варианта за отваряне на заведенията предлагат от Сдружението на
Коментари Харесай

Сдружението на заведенията предлага 3 варианта как бизнесът да отвори през април

Три разновидността за отваряне на заведенията оферират от Сдружението на заведенията в България с ръководител Емил Коларов.
Според позицията, разновидностите са следните:
1. Пожелателно отваряне на външните елементи на заведенията. Тези от нас, които го създадат, няма да могат да се възползват от компенсации.
 Ресторантьорите нападнаха щаба: Изправиха дребния и междинен бизнес против корпорациите Ресторантьорите нападнаха щаба: Изправиха дребния и междинен бизнес против корпорациите
Браншът на заведенията посрещна с остра позиция новината, че всички магазини могат да действат свободно, стига да имат обособен единствено...
2. Отваряне на всички заведения за хранене от 01.04.2021 година, а всички нощни заведения от 15.04.2021г.
3. Отваряне на външните елементи на заведенията, само че с паралелно компенсиране на бизнеса за този интервал по програмата за поддръжка посредством оборотен капитал.
" Това са допустимите разновидности, които ние ви предоставяме на тепсия. Решенията обаче са ваше право и обвързване. И ще приключим с една максима: Когато не знаеш по какъв начин да постъпиш умно, постъпи почтено ", написа в подписаната от Коларов позиция.
В позицията се показва още следното: " Ясно декларирахме, че браншът ни не желае да работи единствено с външните открити елементи на своите заведения. Затворихте ни принудително, в този момент желаете да ни отворите принудително. Обезщетения за април - няма. Дори и да има решение за такива на по-късен стадий, заведенията с градини няма да могат да се възползват от тях, а самите градини не са задоволителни, с цел да устоят разноските на едно заведение. Още повече, че месецът е леден, има ограничаване в работното време и наложително разстояние сред масите, което понижава потенциала ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР