Три специалирани полицейски операции са били проведени вчера във Врачанско,

...
Три специалирани полицейски операции са били проведени вчера във Врачанско,
Коментари Харесай

Ударни спецакции във Врачанско! Ченгета изпотиха с проверки над 160 човека

Три специалирани полицейски интервенции са били извършени през вчерашния ден във Врачанско, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
За времето от 13 часа до 17 часа на територията на районното ръководство в Бяла Слатина са осъществени са инспекции на 81 автомобила и 112 лица. Съставени са 8 акта, 11 фиша и 31 ел. фиша по Закона за движиние по пътищата, 2 акта по Кодекса за застрахованвето, 2 акта по Наредбна на Община Бяла Слатина.
Спецакция е имало и на територията на районното ръководство в Козлодуй. В хода ѝ са осъществени инспекции на 12 автомобила и 29 индивида. Съставени са 1 акт и 9 фиша по Закона за придвижване по пътищата, 1 акт по Закона за българските персонални документи. Проверките са осъществени в границите на профилирана интервенция за надзор на автомобилното придвижване.
На територията на районното ръководство в Оряхово е извършена интервенция за противопоставяне на стандартната престъпност в дребните обитаеми места, запазване на публичния ред, надзор на пътното придвижване. Съставени са 3 акта и 5 фиша по Закона за движиние по пътищата. Проверени са 18 автомобила и 25 лица.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР