Три силни групи се оформиха след изтеглянето на жребия в

...
Три силни групи се оформиха след изтеглянето на жребия в
Коментари Харесай

Нова трейд подпомага детски турнир по футбол в Панагюрище

Три мощни групи се оформиха след изтеглянето на жребия в интернационалния детски футболен шампионат за купата на Тракийски хотелиери 2019, в който на следващия ден и вдругиден ще се съревновават футболни тимове от набор 2008 година.

Турнирът се открива на 20 май в 9:45 часа в Панагюрище.

В Група А с лидер Вардар (Скопие) ще се борят с ФК Орлетата (Пазарджик),Септември (Симитли) и Локомотив (Пловдив).

В Група В с лидер Академия Пандев (Струмица) са още Миньор (Перник), ФК Лион (Пловдив) и Левски-Раковски.

В третата група с лидер Левски (София) ще се борят Черноморец (Бургас) и Оборище (Панагюрище).

Близо 180 деца и треньори дойдоха в Панагюрище за спортното състезание, което се провежда с поддръжката на община Панагюрище и БФС. Мачовете ще се играят на 20 и 21 май по разпоредбите на Футбол 7.

Малките футболисти ще могат да видят и музейната експозиция на Панагюрското златно богатство, както и фойерверките в последния ден от Фестивала на Фойерверките в града.

„ Тракийски хотелиери “ провежда и Международния футболен шампионат на името на проф. Д-р Лъчезар Цоцорков в града, който набра необятна известност предходната година около „ мача на звездите “ с български футболни ветерани от Съединени американски щати 94 и италианските звезди Тото Скилачи и Франко Барези.

„ Нова Трейд " още веднъж предизвиква значимия интернационален шампионат и съблюдава традицията да подкрепя спортни събития. Компанията е формален сътрудник на събитието и ще се погрижи за хидратацията на всички футболисти, като ги поддържа с нужното им количество изворна вода „ Бачково “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР