Три победи поред - Манчестър Юнайтед отдавна не се е

...
Три победи поред - Манчестър Юнайтед отдавна не се е
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед е най-грубият отбор

Три победи подред - Манчестър Юнайтед от дълго време не се е радвал на такава серия. И трите са с един гол повече от противника - 2:1 над Ливърпул, 1:0 над Саутхемптън и в този момент 1:0 над Лестър. " Червените дяволи " са рекордьори през сезона по жълти картони. На мач те са декорирани приблизително по 3,4 пъти.

Джейдън Санчо вкара единственото попадение в мача и към този момент стартира да наподобява на времената си в Борусия (Дортмунд). Преди две седмици Юнайтед се наслаждаваше на последното място в класирането. Сега е пети и гледа напред. Въпреки победната серия почитателите продължиха митингите си против притежателите от американската фамилия Глейзър.
 Тен Хаг: Доволни сме, иградихме добър колектив
Тен Хаг: Доволни сме, иградихме добър колектив

Мениджърът приказва след триумфа над Лестър

Кристиян Ериксен, ново попълнение на Юнайтед, насочи апел към тима - да " убива " по-рано противника си. Както против Саутхемптън играхме доста добре до гола ни - сподели датският национал. - Но не би трябвало да разрешаваме дуелът да става сложен, тъй като не водим с повече. 1:0 постоянно е рисков резултат. ", съобщи датчанинът, представен от " Труд ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР