Три победи и една загуба е активът на Спортния талант

...
Три победи и една загуба е активът на Спортния талант
Коментари Харесай

Три победи и загуба за Габриела Антова на Световното по шах в Уругвай

Три победи и една загуба е активът на Спортния гений на „ Еврофутбол " Габриела Антова от Световно състезание по типичен шахмат за младежи и девойки до 16 година, което се организира от 16-и до 26-и септември в уругвайската столица Монтевидео.

В първия кръг 15-годишната столичанка победи австрийката Венла Лимисало, във втория надви над румънката Мария-Александра Кочан, а в третия се оправи с Мария Палма от Италия. За страдание в четвъртия кръг Габи загуби от лидерката Полина Шувалова от Русия, с което оформи актива си на 3 точки. Това й отреди 5-15-о място, само че по спомагателни индикатори е 6-та във краткотрайното класиране. Днес софиянката ще се изправи пред друга представителка на съветската школа - миналогодишната европейска шампионка Александра Малцевска.

Другата ни участничка в Уругвай и Спортен гений на „ Еврофутбол " от 2016 година - Виктория Радева, дели 7-8 място с Асел Серикбай от Казахстан с достижение също от 3 точки. Утре е почивен ден на шампионата.

Медийни сътрудници по стратегия „ Спортни гении " са: уеб страниците gong.bg, viasport.bg, bgathletic.com, ngobg.info, dir.bg, blitz.bg, actualno.com и sportlive.bg, вестниците „ Еврофутбол " и „ Марица ", организация КРОСС, както и БНР и Дарик радио.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР