Три пътни инцидента с жертви и други два с тежко

...
Три пътни инцидента с жертви и други два с тежко
Коментари Харесай

Трима загинаха при различни катастрофи в Пловдивско, други двама пострадаха сериозно

Три пътни случая с жертви и други два с тежко потърпевши са регистрирани през последните денонощия на територията на пловдивската дирекция на Министерство на вътрешните работи.

В 17.45 ч. в петък в РУ-Стамболийски постъпила информация за блъснал се в дърво мотопед „ Ямаха “ на черен път край коритото на река Въча в землището на село Куртово Конаре. На място е установена гибелта на 17-годишно неправоспособно момче, управлявало нерегистрираното моторно средство.

Около 23.40 ч. в събота на тел. 112 било обявено, че лек автомобил „ Фиат “ се е блъснал в дърво на основен път Пловдив – Хасково, край Поповица. Насочените натам екипи на РУ-Асеновград и Спешна помощ открили, че зад кормилото бил 19-годишен юноша, който също е умрял.

Минути след 19 ч. в неделя сигнал за тежка злополука постъпил и в РУ- Раковски. По предварителни данни на изхода на село Белозем в посока село Опълченец мотоциклет „ Сузуки “ излязъл отвън платното за придвижване, а при рухването на земята 28-годишният недееспособен лидер умрял.

Междувременно с заплаха за живота са и двама участници в произшествия. Единият от тях – 43-годишен велосипедист, бил блъснат от електрическа тротинетка, която му лишила преимуществото на нерегулирано кръстовище на ул. „ Славянска “ и ул. „ Иларион Макариополски “ в Пловдив.

Индивидуалното транспортно средство управлявал 17-годишен младеж, чиято алкохолна проба е негативна. Сигналът за произшествието е получен към 22.40 ч. в петък.

Със съществени контузии е и 32-годишен мъж, който се преобърнал с ръководената самоходна машина на път отвън републиканската мрежа сред селата Първенец и Белащица към 18 ч. в събота. От потърпевшия е взета кръвна проба за химически разбор.

На всички местопроизшествия са осъществени огледи. Образувани са досъдебни производства, известена е прокуратурата. Разследващите не престават работата за изясняване на аргументите и събитията, довели до пътните произшествия.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР