Три от децата - Мариян, Тихомир и Ангел от отбора

...
Три от децата - Мариян, Тихомир и Ангел от отбора
Коментари Харесай

Пловдивските сребърни медалисти от Special Olympics с нов подготвителен лагер

Три от децата - Мариян, Тихомир и Ангел от тима по хокей на трева приключил второ място на Special Olympics дружно с техните треньори Димитър Георгиев - старши треньор и Георги Ангелов - помощник-треньора бяха на лагер в Албена. 
Прочетете още
Припомняме, че тимът формиран напълно от пловдивчани игра край по хокей на трева на Special Olympics. 

На лагера имаше и квалификационен семинар за треньори по хокей, вписан в Регистъра на треньорите на ММС.

В първия ден всички участници се срещнаха с терените, на които ще упражняват и се разходиха из комплекса. 

Във втория ден беше извършена вечерна подготовка дружно с клуба НСА (София).

В третия ден се организира треньорския семинар с водещи проф.Антонов, преподавател от Белгия - Люик, който срещна участниците с методиката на работа в Белгия, както и Християн Василев (съдия на МФХ). Сутринта беше извършена и практическа подготовка с лектора Люик.

В четвъртия ден се организира практическа подготвителна сесия на подготвителните стадиони. Имаше и още една лекция за треньорите, които бяха напълно ориентирани за Специфични познания, пълномощия и умения за работата с деца със специфични просветителни потребности с преподавател доктор Катя Стоилова (директор на РЦПППО-Плд).

В последния пети ден беше извършен нова лекция ориентирана още веднъж към децата със Специални просветителни потребности, в която се организира практическа част, която от своя страна включваше Психодрама с всички участници в семинара. След това се стигна до Правилознание и лагерът-семинар приключи с подробни видео разбори на игрови обстановки в публични мачове.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР