Три нови дръвчета от вида полски ясен засадиха от „Градини

...
Три нови дръвчета от вида полски ясен засадиха от „Градини
Коментари Харесай

Нови дървета ще пазят зелена площ от паркиране на коли

Три нови дръвчета от типа полски явен засадиха от „ Градини и паркове “ дружно с представители на пловдивско гражданско съдружие пред детска градина „ Славей “ на ул. „ Полковник Сава Муткуров “.

Това става по избор на хора, живеещи в квартала, да бъде възобновена зелената повърхност. Доскоро тя бе отъпкана от непрекъснато паркиращи коли, само че още през лятото екип на общинското дружество обработи терена, обогати го с хумусна почва и затреви, а пред зеленото пространство сложи и две нови пейки.



„ Макар да сме при започване на януари, времето е хубаво и уместно за залесяване, тъй че успяхме да осъществим поетия ангажимент да засадим и нови дървета “, разяснява шефът на „ Градини и паркове “ Веселин Козарев.

„ Продължаваме да отстояваме запазването на всяка педя зелена повърхност “, съобщи от името на сдружението гражданският деятел Асен Костов, който също се включи в залесителната акция.



Козарев увери, че от предприятието реагират на всички получени сигнали от жители. Телефонът на „ Градини и паркове “ е 032/624 301.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР