Три норвежки туристки и една латвийка са настанени в ковид

...
Три норвежки туристки и една латвийка са настанени в ковид
Коментари Харесай

Три норвежки туристки и латвийка са настанени в ковид отделението в Поморие

Три норвежки туристки и една латвийка са настанени в коронавирус отделението в МБАЛ-Поморие. Това заяви шефът на лечебното заведение доктор Кирил Хинов.

„ Отделението отвори преди 10 дни, откакто се видя лек растеж на заболелите от COVID-19 в Бургаска област. Разкрити са 10 кревати, 7 от които към този момент за заети. Лекувахме три норвежки туристки, които към този момент са изписани, и една латвийка. Момичетата бяха на по 21 години. Другите настанени са от селата в Поморие и Несебър”, съобщи доктор Хинов.

Кметът на Поморие Иван Алексиев съобщи, че сега градът е цялостен на 100% и няма потребност от суматоха.

„ Докато споделяха, че няма проблем, в този момент същите хора основават суматоха. Не знам чии ползи обслужват те! Нашите български ползи или непознати. Всичко е обикновено, Поморие действа на 100% е пълно”, сподели кметът.

Днес ще заседава регионалният щаб в Бургас, откакто региона мина от „ зелена” в „ жълта " зона по брой инфектирани с COVID-19. В края на предходната седмица още веднъж стартира работа и коронавирус отделението в болничното заведение в Айтос, което беше закрито след края на третата вълна.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР