Три месеца след като Нур Алфала дари 83-годишния Ал Пачино

...
Три месеца след като Нур Алфала дари 83-годишния Ал Пачино
Коментари Харесай

3 месеца след като му роди дете: Приятелката на Ал Пачино му нанесе коварен удар

Три месеца откакто Нур Алфала подари 83-годишния Ал Пачино  Ал Пачино Алфредо Джеймс, прочут единствено като Ал Пачино (Al Pacino) е американски артист. Роден е в нюйоркския с четвърто дете, в този момент половинката му е подхванала непредвиден ход в съда.

Според правосъдни документи, с които онлайн изданието Page Six се е сдобило, Алфала е подала молба, касаеща родителския статут на именития артист.

Двойката, която няма подписан брак, би трябвало да се разбере между тях за попечителството, вижданията и издръжката на детето. Неприятната изненада идва от обстоятелството, че Алфала е поискала цялостно настойничество над дребния Роман Пачино.

Освен това 29-годишната половинка на артиста желае да даде на Ал Пачино  Ал Пачино Алфредо Джеймс, прочут единствено като Ал Пачино (Al Pacino) е американски артист. Роден е в нюйоркския „ рационални интервали “, през които да се вижда със сина си, както и да заплати всички разходи по делото.

Самият Ал Пачино  Ал Пачино Алфредо Джеймс, прочут единствено като Ал Пачино (Al Pacino) е американски артист. Роден е в нюйоркския към момента не е направил формален коментар за това какво мисли за поставените от майката на сина му условия.

Noor Alfallah files for full custody of son with Al Pacino 3 months after giving birth
— Page Six (@PageSix)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР