Три месеца след като ФБР иззе секретни записи от Мар-а-Лаго

...
Три месеца след като ФБР иззе секретни записи от Мар-а-Лаго
Коментари Харесай

Ексклузивно: Бивш служител на Мар-а-Лаго, превърнал се в свидетел, многократно се свързва с Тръмп и негови сътрудници преди обвинения в документи

Три месеца откакто ФБР иззе секретни записи от Мар-а-Лаго предишния август, дълготраен чиновник на Доналд Частният клуб на Тръмп напусна работата му.

В рамките на дни някогашният президент направи нещо, което рядко правеше – Тръмп се обади на някогашния служител по мобилния си телефон, с цел да го попита за какво напуща след две десетилетия работа в курорта, съгласно два източника и материал, забелязан от CNN.

Служителят споделил на някогашния президент, че има друга бизнес опция, която желае да преследва. По-късно известието се връща към някогашния чиновник, че Тръмп го е считал за „ добър човек “.

Но той не е бил просто чиновник в клуба – някогашният чиновник е бил очевидец на няколко епизода от специфичния прокурор Джак Смит е включен във федералното си наказателно обвиняване, обвиняващо някогашния президент в корист с класифицирани документи.

Той беше преместил няколко кутии за Тръмп и също по този начин беше осведомен с диалозите, посочени в обвинителния акт сред Тръмп и двамата му съподсъди...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР