Три катастрофи за два дни изправиха на нокти шофьорите, пътуващи

...
Три катастрофи за два дни изправиха на нокти шофьорите, пътуващи
Коментари Харесай

Кой ще обезопаси кръговото до КЦМ

Три произшествия за два дни изправиха на нокти водачите, пътуващи по новото платно от трасето Асеновград-Пловдив. Куриозното е, че произшествията станаха на едно и също място - на към момента незавършеното кръгово кръстовище до КЦМ.

Първо малко след среднощ в петък против събота 25-годишен пазарджиклия с мерцедес се метна в изкопите край кръговото и по знамение се отърва без пострадвания. Тогава от полицията оповестиха, че младежът е седнал зад кормилото с 1,61 промила алкохол и задържаха лидера за 24 часа.

Същата вечер обаче различен водач с червен " Фолксваген Голф " последва ориста на първия и по нехайство се озова в канавката на същото кръстовище.

За похлупак през вчерашния ден там се случи още един случай - като под индиго с предходните, освен това още веднъж с мерцедес.

Според водачи, ползващи правата, новоизграденото кръгово придвижване в действителност не е обезопасено и сигнализирано задоволително добре. Така при малко по-висока скорост и леко разпръскване може да се стигне до злополука. Препатили водачи предизвестяват, че прекосяването през сектора би трябвало да става доста деликатно. Там придвижването се прави в двете посоки в източната част на кръга, а нощем пътните знаци пред самото кръстовище едвам се виждат.

Очакваме пътните служби да вземат ограничения, преди някой да загине, упорстват водачите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР