„Три години. Честита годишнина!“. Това написа Моника Гочев и сподели

...
„Три години. Честита годишнина!“. Това написа Моника Гочев и сподели
Коментари Харесай

Гочеви отпразнуваха 3 години от сватбата - slava.bg

„ Три години. Честита годишнина! “. Това написа Моника Гочев и показа фотография от сватбата, на която е със брачна половинка си Радослав.

Певицата и синът на продуцента Димитър Гочев се венчаха на открита гала край Вакарел, където събраха най-близките. Три години по-късно те се радват на сина си Никола.

Миналото лято семейство Гочеви отидоха на първата си фамилна отмора с детето, като тогава още веднъж съблюдаваха традицията и отпътуваха с каравана на българското Черноморие.

Мона не пропусна да показа в обществените мрежи по какъв начин е изкарала свободното си време:

„ Първо „ отмора “ е извънредно неверен израз за приключението, в което се въвличаш когато си на плажа с дете. Яденето на пясък, пиенето на морска вода, непрестанното бягане са единствено дребна част от удоволствията, които ми предлага Никола всеки ден “, изясни тя.

След раждането на първото ѝ дете, Гочев стартира да поддържа собствен влог, където разкрива по какъв начин се оправя с майчинството, каква козметика употребява и по какъв метод се грижи за дома.

„ Денят ми е динамичен и много друг. Въпреки че се стремя да сътворявам рутини на Никола, които да следваме, от време на време проектите ми не съответстват с неговите. Всяка майка знае, че е значимо, с цел да бъде щастливо детето, тя самата да се усеща спокойна и сигурна. Засега съумявам да се оправям без помощ, само че от време на време е много мъчно “, споделя Мона в изявление за Tialoto.bg.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР