Три филма със специални гости ви очакват в неделя и

...
Три филма със специални гости ви очакват в неделя и
Коментари Харесай

3 ленти със специални гости днес

Три кино лентата със специфични посетители ви чакат в неделя и понеделник! МЕГДАН: МЕЖДУ ВОДАТА И ОГЪНЯ, КАРАГАНДА и СВЕТКАВИЦИ ОТНОВО, В идващите два дни на фестивала можете да се срещнете с режисьора Тодор Чапкънов, първия българин държал „ Оскар ” – Димитър Маринов, режисьорите Макс Вайсбърг и Радивое Андрич („ Когато порасна, ще стана кенгуру ”).

Днес /24.03/от 18ч е прожекцията на „ Мегдан: Между водата и огъня “ на Тодор Чапкънов . Филмът споделя завладяващата история на някогашен играч по водна топка, който желае да избави тима си, славата му и да резервира традициите на своята общественост. Той е заставен да се гмурне в дълбините на балканския под земята свят и в хаоса от събития и съдбовни решения открива, че границата сред успеха и провалянето е също толкоз тънка, колкото и повърхността на водата. Сценарият е дело на Алекса Баласевич, който е и един от продуцентите на кино лентата. В основната роля е Виктор Савич, Освен с режисьора Тодор Чапкънов феновете ще могат да се срещнат с част от екипа на кино лентата от Сърбия, както и с другите българи от продукцията – оператора Иво Пейчев и монтажиста Бохос Топакбашиян.

В понеделник ще забележим Димитър Маринов в „ Караганда “ . Единственият българин, държал в ръцете си Оскар, ще дойде персонално за среща с пловдивчани, Прожекцията и срещата с Димитър Маринов и американския режисьор на кино лентата Макс Вайсбърг са от 18:15 часа.

„ Светкавици още веднъж! “ – продължението на „ Светкавици “ показан на първия „ София Филм Фест в Пловдив “ е от 20:45 в понеделник вечер. Специален посетител ще бъде Радивое Андрич – обичаният режисьор на „ Когато порасна ще стана кенгуру “.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР