Три дни яли, пили и се веселили. Така започна семейната

...
Три дни яли, пили и се веселили. Така започна семейната
Коментари Харесай

Ангел Гешев се врече на любимата си Маги СНИМКИ

Три дни яли, пили и се веселили. Така стартира фамилната приказка за известния художник Ангел Гешев и обичаната му Магдалена Тикова. Днес двамата подписаха брак в Централния дом на младоженците, след което се врекоха и пред Бога в църквата „ Св. Св. Константин и Елена” в Стария град. А от там дружно с 30-ината си посетители и кумовете - Миглена и Панайот Александрови, отпрашиха към Чеперале, с цел да продължат купона до неделя с родопска музика и обичайни български гозби.

„ Няма никаква символика в датата. Избрах я още преди месеци”, изясни създателят с щур манталитет, който не спираше да прегръща и целува брачната половинка си. Маги пък сияеше до него в ефирна рокля с флорални претекстове, която й напомняла за морето.

„ Обичайте се и бъдете доста щастливи”, пожела им художникът Николай Кучков и им сервира и първия брачен подарък – картина, отдадена на любовта.

Ангел и Маги се дружно от 3 година Миналата година създателят изненада обичаната си с годежен пръстен, декориран със сапфир. Щастливото събитие разиграл в собствен жанр. " Отидох да си купя цигари, само че видях наоколо бижутерия. Влязох, позабавих се няколко минути и готово. Когато се прибрах, предложих на Маги да се сгодим ", описа след годежа арт чешитът. Още тогава стана ясно, че влюбените се готвят и за женитба. Но до последно пазеха датата в загадка. „ Надяваме се за нас септември да бъде май”, пожелаха си с усмивка младоженците.
тагове женитба ангел гешев маги  Ангел Гешев се врече на обичаната си Маги СНИМКИ  Ангел Гешев се врече на обичаната си Маги СНИМКИ  Ангел Гешев се врече на обичаната си Маги СНИМКИ  Ангел Гешев се врече на обичаната си Маги СНИМКИ  Ангел Гешев се врече на обичаната си Маги СНИМКИ  Ангел Гешев се врече на обичаната си Маги СНИМКИ  Ангел Гешев се врече на обичаната си Маги СНИМКИ  Ангел Гешев се врече на обичаната си Маги СНИМКИ  Ангел Гешев се врече на обичаната си Маги СНИМКИ  Ангел Гешев се врече на обичаната си Маги СНИМКИ
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР