Три дербита ще могат да гледат любителите на футбола в

...
Три дербита ще могат да гледат любителите на футбола в
Коментари Харесай

Дербита от Холандия, Русия и Украйна по „MTel Sport“

Три дербита ще могат да гледат феновете на футбола в неделя по спортните канали на Мтел. От 15,30 часа по „ Mtel Sport 1 “ е безспорната класика в холандската Ередивизи сред „ Фейенорд “ и „ Аякс “. И тази година „ Де Класикер ” е с директно отношение към битката за челните места, защото двата тима разделят второто място във краткотрайното класиране с по 16 точки.
От 16,30 часа „ Mtel Sport 2 “ ще излъчи директно огромния конфликт в съветската Премиер лига сред ЦСКА (Москва) и „ Зенит “. По същия канал от 19,30 часа е конфликтът сред тоталните хегемони в украинската Премиер лига – „ Динамо “ (Киев) и „ Шахтьор “ (Донецк).
Феновете на високите скорости могат да се насладят на борбата за купата в Moto GP, където Марк Маркес и Андреа Довициозо. Квалификацията за Гран при на Австралия е в събота от 6,30 часа сутринта, а стартът е в неделя в 8,00 часа сутринта.
Екшънът продължава по „ MtelSport 2 “ от 22,45 ч. с галавечерта на UFC в Гданск (Полша), а в 22,00 ч. в неделната вечер е конфликтът от НХЛ сред „ Филаделфия Флайърс “ и „ Едмънтън Ойлърс “. 4 часа по-късно по „ Mtel Sport 1 “ първенецът „ Питсбърг Пенгуинс “ гостува на „ Тампа Бей Лайтнинг “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР