Три дами в култовото риалити Ергенът-2 оставиха всички без думи.Първата

...
Три дами в култовото риалити Ергенът-2 оставиха всички без думи.Първата
Коментари Харесай

Три дами в Ергенът-2 оставиха всички без думи

Три дами в паметното риалити " Ергенът-2 " оставиха всички без думи.

Първата е Мони Зенгинер, която оттук насетне ще остане вечно запомнена с репликата си: " Бизнесмен или музикант за мен няма значение. Важно е да печели повече! ".
-->

Мони се показа като най-хубавата ориенталска танцьорка в България. По думите й умеела не просто да танцува, а да забавлява хората.

Тя е едвам на 21 години, само че с просто око се виждат най-малко 4-5 съществени усъвършенствания по външния й тип, написа " Флагман ".

„ Аз съм човек, който постоянно се е стремял към съвършенство. Заради това на 17 си сложих хиалурон в устните, а на 18 – силикон. Предизвиках възторг в учебно заведение. Взех си болничен, а се върнах с двойно по-големи гърди “, разгласи тя.

Тя твърди, че най-вече обичала злобните мнения на „ 30-40-годишни лелки “.

Компромиси не правила, най-много във връзка с мъжете. Имала доста ухажори. Не тълпи, а цели игрища.

„ Мъжете желаят две неща – секс или стопанка. От мен е ясно, че стопанка няма да видят. Не бих се задоволила с нищо по-малко от мъж с класа. Дали ще е “, изцепи се Мони.

Втората дама, която дава обещание нюанс в шоуто е Пламена от Карнобат. Пам Велидис, както се показва тя, е прочут plus size модел.

„ Имам обилна фигура и за разлика от множеството дами, се обичам “, откровена е тя.

Източници на Флагман.бг разкриха, че Пламена е приключила междинното си обучение в Карнобат, където е живяла без родителите си. По това време те са работили в Гърция. Завършила е философия в Нов Български университет и сега написа есета за уеб сайтове като Go Guide.

От няколко години се занимава с продажбата на първокласни артикули за plus size дами.

Изтупках му едновременно всички неща, с които се занимавам, сподели бургаската учителка Ивелина Иванова, която също смая публиката. Тя се появи с гръм и тропот, а продуцентите й отделиха по-дълго от нормалното време. Започна да бръщолеви още от началото и явно ще бъде една от звездите на този сезон.

Ивелина се показа за учителка, художник и реализатор в Държавната опера на Бургас.

Хубава коса имаш, друга от моята, една по-чуплива, стартира да откровеничи бургазлийката с ергена Евгени.

Тя му повери огърлицата си, която е във формата на сърце, която сама постави в джоба на сакото му. „ По малкия екран като го видях доста не ми хареса, само че на живо…много хубав. Въобще не чаках, че толкоз доста ще ми хареса “, призна бургазлийката.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР